Основною ідеєю сауни та лазні є не тільки очищення тіла, але і розслаблення душі людини. Ключове слово тут «відновлення». Саме це відбувається після гарячої парильні і освіжаючого купання. Ми усі так звикли до поспіху і швидкого плину часу, тому саме “ефект сауни” дозволяє нам зробити довгоочікувану зупинку, щоб відновитись, а потім бадьоро бігти далі, в ногу з часом.
Фінська сауна відома на весь світ своїми унікальними температурами, коли при вологості 15% температура може досягати 140 градусів це дає можливість комфортно для Вас переносити таку спеку.

Як відомо, фінська сауна є відмінним еліксиром для: 
· очищення організму від шлаків 
· відновлення роботи м’язів
· допомагає розслабитися, та знизити стрес
· позитивно впливає на шкіру.

Відомо, що наша шкіра відображає стан здоров’я в цілому. Фінська сауна дає чудовий косметичний догляд без будь-якої алергії, на відміну від багатьох косметичних засобів. Особливо корисна фінська сауна тим, хто страждає депресією. 
Одне повноцінне відвідування сауни здатне спалити не менш 600 калорій.

Для повноцінного відпочинку ми пропонуємо Вам дві фінські сауни,  з холодним басейном та великим комфортабельним залом, оснащені широко дюймовим TV, вільним доступ до WiFi, запашним трав’яним чаєм, сушками, окремий санвузол,  (душ+WC). Та Гуцульську баню на дровах з дубовою діжкою на 400 л. з холодною водою, балкон з виглядом на озеро, кімната відпочинку, різнотрав’яний чай з сушками .

Велика сауна «Фінська» до 8 чоловік,  ………………………………………………………………260,00 грн./ год.

Маленька сауна «Фінська»до 6 чоловік, ………………………………………………………….. 230,00грн./ год.

Баня «Гуцульська» до 10 чол. …………………………………………………….……………………300,00грн./год.

У вартість входить:
· рушник
· простирадло
·  тапочки
· чай з сушками
· мило та шампунь

Години роботи : цілодобово!

 

Фото бані :

   

Фото сауни: